Όταν η πολυτέλεια συναντά την κομψότητα... το «μαύρο» συναντά το «χρυσό»!!!
Αν σας αρέσει λοιπόν το μαύρο και θέλετε να το βάλετε στο σπίτι σας, δεν έχετε παρά να το φωτίσετε με ένα βάζο, μια λάμπα ή ένα περίτεχνο φανάρι σε χρυσό χρώμα ή με χρυσές λεπτομέρειες!
Ειδικά εσείς που είστε φαν της μίνιμαλ διακόσμησης τολμήστε να συνδυάσετε το μαύρο με μεταλλικά χρώματα και πιστέψτε μας το αποτέλεσμα θα αναδείξει την πολυτελή κομψότητα του σπιτιού σας!!!!
#decorandmore 

 

Αμπράζ κουρτινών που αναδεικνύουν εξαιρετικά τη κουρτίνα...τώρα και σε χρώμα της επιλογής σας!!!


Δεν ταιριάζει στο χώρο σας το χρυσό, το μπρονζέ ή το νίκελ;

 

Στο #decorandmore μπορείτε να βρείτε μια παλέτα χρωμάτων για να επιλέξετε το χρώμα αυτό που δένει αρμονικά στο χώρο σας!!!!

 

Ένας κενός τοίχος στο σπίτι μας σίγουρα αποτελεί μία ευκαιρία για έμπνευση και δημιουργία καθώς είναι ένας τρόπος για να ζεστάνει το χώρο μας και να του προσδώσει το στυλ που μας αντιπροσωπεύει! Ιδέες υπάρχουν πολλές,, η επιλογή της καταλληλότερης όμως σίγουρα αποτελεί μια πρόκληση για τους περισσότερους! Εμείς σου έχουμε μια πολύ όμορφη πρόταση και μάλιστα προσιτή οικονομικά…. τοποθέτησε πολλά μικρά καδράκια που θα του δώσουν νόημα και ζωντάνια! Στο Decor and more μπορείς να βρεις αυτό που ταιριάζει στο διακοσμητικό ύφος του δικού σου σπιτιού!